Wie is Vanessa Hermans?

Vanessa is een kleinkind van de landbouwersfamilie Hermans, dewelke haar oorsprong vindt in Merchtem (Terspelt). Zij studeerde af aan de Vrije Universiteit Brussel en behaalde een diploma Master in de Rechten”. Na dertien jaar woonachtig te zijn en het uitbaten van haar kantoor in het pittoreske Peizegem, vestigde zij zich in 2015 te Merchtem.

Met meer dan 10 jaar leservaring in de vastgoedsector (bouwrecht, aansprakelijkheidsrecht, woninghuur, handelshuur, …) , heeft deze sector geen tot weinig geheimen . De opvolging van de relevante wetgeving vormt een dagelijkse taak.

In 2013 volgde Vanessa een bijkomende bijzondere opleiding in het jeugdrecht dewelke ze succesvol afrondde en nu drager is van het certificaat “Bijzondere Opleiding Jeugdrecht”. De belangen van een minderjarige (in diverse omstandigheden) wordt hoog in het vaandel gedragen.

Alsook specialiseerde Vanessa zich in de faillissementswereld en de onvermogendheid van de consument door het volgen van een bijzondere opleiding, zowel als curator en als schuldbemiddelaar.

Familierecht in al zijn facetten

adoptie, afstamming, echtscheiding, onderhoudsgelden, ouderlijk gezag, …

Familierecht
Jeugdrecht

Jeugdrecht

problematische opvoedingssituaties, bijstand gehoor politie minderjarige, procedure jeugdrechtbank voor een “als misdrijf omschreven feit), …

Vastgoedrecht

bouwrecht, aansprakelijkheid bouw (aannemer, bouwheer, architect, …), woninghuur, handelshuur, gemeenrechtelijke huurwetgeving.

Vastgoedrecht
Curator & Schuldbemiddeling

Curator en schuldbemiddeling